Luften är fri

Så där skönt snurrig i huvudet, som om hela världen tingelingade runt, men inte på alko eller annat utan enbart av luft och god mat och flera timmar på Astros balkong med kaffe, solnedgång och sån jävla optimism...Roliga historier och fett med garv.

Uteserveringarna försökte locka. - Här titta hit, 33 spänn för en öl med umgänge och köpköpköp köp dej procent och marker- jag höjde volymen och flinade åt glada semesterfirare och deras frostiga glas och spolade fram ett par spår...Inte ens sugen utan bara glad att jag slipper huvudbry och dålig andedräkt.

Maffiagryta med tomater, färsk spenat, hackad lök och sojakorv. Livet kan ibland vara lika jävla enkelt som en gammal punkrätt spetsad med färska grönsaker. En enda röra och mycket gröngrönt, starka smaker och jajajaja....

Inte ens fotbollen rör mig i det här vädret. Spanien- Tunisien får sluta hursomhelst jag överger ändå inte balkongen i kvällssol och jävlar den som stänger av vår musik.

Anthony B- Gangstas think twice
Buju Banton- Hills and valleys
Governor Andy- Pärlan
Gregory Isaacs- Handcuff
Desmond Dekker- 007 (shanty town)
Björn Afzelius- Evelina
Evrt Taube- Sjösala vals

-En midsommarnattsdröm-

Och vi ska blanda blandband och solen kommer skina åtminstone på fredag eller så kommer det ett lågtryck och blöter ner tält och midsommarmat men då ska vi bara skratta och ro i båten och dansa utan skor även om det känns...kalla det pubertalt och studentikost...men ändå ska vi ha det så jävla trevligt och några kommer säkert tjaffsa men det ska vi andra inte lägga oss i utan bara skåla vidare och dela glas och klirrklirr det ska bara klirra, kanske till och med krossas några glas men då tar vi fram plastmuggarna och tänker att städar gör vi imorgon eller kanske till hösten när vi har tid att göra annat men roro till fiskeskär, kanske får vi till och med upp en fisk som vi släpper tillbaka i vattnet igen av ren solidaritet och kärlek till naturen. Nån kommer kanske plurra med kläder och dyra jeans men sånt torkar i solen och sol kommer det finnas hela sommren annars går det alltid att flyga söderut och då behövs inga jeans så det gör detsamma.
Nån annanstans kommer någon dö och en annan fylla år så grattis och beklagar men just nu har vi tyvärr inte tid.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0