Babylon 2.0

Hemma i Bagis är det kallt och jag har slut på cigaretter
I en annan del av Babylon klappar Sverigedemokraterna sina händer och lokalblaskorna säljer lösnummer

Men

Fuck you, fuck you very much
En sanning är en sanning och kommer alltid ikapp,
the harder they come, the harder they fall...Fyllekärring
Läser också om Gellert Tamas senaste bok, de Apatiska, som 138 redan skrivit obehagligt underhållande om och tänker på landshövding Barbro Holmberg, också hon från Gävle. En livs levande humanitär katastrof, precis så som hon själv beskrev vad som väntade om Sverige lät de apatiska flyktingbarnen stanna.

Plötsligt känns Gävle inte lika roligt längreJag ger upp och sätter på lysande the Skatalites meets King Tubby
Grymma dubsessions

Kommentarer
Postat av: Erik

sjukt det där.. jag läste rubriken först och tänkte fyfan om nån gick på farmor då åker jag hem med basebollträ på riktigt..

nu blev jag tveksam om det ens stämde. kanske var det nån framme o snodde hennes plånbok när hon ramla eller blev hon rånad eller så hitta hon på allting själv.. who knows? men det är ju skitsamma egentligen eller hur?

idiot-gd som lägger till kommentarerna att svenskarna flyttar ut och gärningsmännen var utländska innan faktakoll. sen vore det väl lämpligt att följa upp med polisen och politiker i samma artikel?!

om det va två invandrare som spöa henne så Kanske det var till effekt av dålig invandring och då är det politikernas, arbetsgivarnas, polisens och dom själva idioterna självas fel. högre straff för invandrare.. knappast rättsäkert/demokratiskt/etiskt? utvisning för nån som precis kommit och begår ett grovt brott. -absolut.fan att det ska va så här.. leder bara till mer skit o SD och hat, vilket leder till ännu mer fördomar, segregering och gäng och förfall.. ond cirkel..ska vi skicka in kyrkan i väst tro? ;)

2009-10-02 @ 16:33:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0