Söndag fast också måndag

När vi verkligen fattat vad som hänt och vad vi ställt till, så chippade vi lite lätt efter andan, lade oss på sängen, flinade och viskade ut i det tomma rummet.
-Fan vad cool,


På farstutrappen stod resterna av våra väner. Alltihop, som minnen och tack för kalaset, nerstoppat i en svart sopsäck med såndär slänga-soporna-knut längst upp.


Säcken står kvar även idag och säkert också imorgon. För var slänger man den, med allt det roliga uppdruckuna, alla goda pajkanter, gurkstumpar och tomma cigarettpaket?

Jag vet inte.
Men vi flinade igår och tog bilen mot Ljusdal. Vi såg månskenet som speglade sig i isglansen innan vattnet bröt fram genom de mer stömmande sträckorna av älven.


Vi såg bilar, inte så många- och berg. Svarta mörka konturer som resten sig till höger och vänser och raktfram och jag såg allt utom backspegeln. Framtiden längs riksväg 83 och en nygift trött och gäspande 27-åring i sätet bredvid.


Jag såg inte ens mobiltelefonen, den hamnade under mitt nygifta arlse men klarade sig väl lika bra för det.

Orkade inte svara bara, det ringde och ringde och ringde och ringde och vem det nu var så ringer jag upp en annan dag när ögonen är piggare, rösten bättre och allt lite mer normalt.


Hej det här är j-a eller jag menar j-r på sr, javafan. Det blir så lätt fel i början men jag tror det ska ge med sig snart.

Om en veka sätter det sig säkert som i berg och jag har hört, faktiskt, hur det redan trixats och fixats i telefonböcker från Malmö till Göteborg och ändå uppåt Stockholmsområdet.

Spridda namn över Svealand,



Bytte i ett allt för ivrigt ögonblick morgondagen med Jocke så morgon blir tidig jävla morgon med uppgång vid fem och jobbstart timmen senare.

Tisdagmorron coming down, oh lord i wish that i was stoned eller hade semester eller att jag åtminstone slapp att skrapa dom där förbannade biltutorna.


Men snart är det sommar och snön har försvunnit från båten som legat uppochner sen massor av år.

Vi har en lada också, att ta hand om. Fatta!
En alldles egen ladjävel på en ö mitt i Ljusnan med kossor och hela baletten. En lada

Mätt upp och snickra en ny dörr, den förra flöt bort i stormen härom året sa morfar på telefon, så kan ni sova där såsmåningom. Det blir en riktig jävla luffarsommar dehär.

Dagens present-tips: Älgstudsare


Kommentarer
Postat av: Anonym

lite sent att be om bröllopspresenter nu.

2007-04-02 @ 14:11:10
Postat av: Bilsonbrodern

Ett jättegrattis!
Och sen kunde man fyllt på med sedvanliga artighetsfraser, men dom har du redan hört i mängder.

2007-04-02 @ 19:38:07
URL: http://digitalrastplats.blogg.se/
Postat av: johan aka trixy

tacktack. det är aldrig försent med presenter. eller, jo. men grattis duger minst lika bra

2007-04-03 @ 06:41:14
URL: http://www.dubclub.blogg
Postat av: Niklas

Grattis gamle Rösse!

Klart vi ska ses när du kikar förbi Stockholm. Slå mig in signal bara, så styr vi upp nåt. Vet inte om du har mitt nummer, men 0768940931 ska det vara.

2007-04-03 @ 08:22:42
URL: http://sandinniklaseyes.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0